Jojos Beauty Clinic

Micro Needling

Få reduceret ar, rynker, mørke rander, pigmentering, grove porer og ujævnheder samt strækmærker med en særdeles effektiv behandling.
HVEM ER VI?

Over 10 års professionel erfaring

Jojos Beauty Clinic er en skønhedsklinik i hjertet af sydhavn. Vores formål er at tilbyde et utal af eksklusive behandlinger indenfor ansigt, tandblegning, hår- og tattoo fjernelse og meget mere.

Din beauty clinic – hvor din tilfredshed og resultat er vores succes.

Vi er her for at gøre din oplevelse unik og du føler dig i trygge hænder hos os. Derfor vi vil gerne invitere dig til at gå på opdagelse i vores mange behandlinger – og med vores mere end 10 års proessionel erfaring kan vi give dig en grundig rådgivning og sammen finde den perfekte behandling til netop dig og dine behov.

Vi tilbyder en gratis konsulation før behandling for at høre om dine behov.

Resultater

For at skabe de gode resultater anvender vi de nyeste metoder og teknikker indenfor hudpleje og beauty. Vi er altid opdateret på uddannelser og nyt udstyr – således at du altid opnår den bedste behandling og smukkeste resultat.
Kig forbi klinikken til en uforpligtende konsultation eller book din behandling online her

Oversigt

Jojos Beauty Clinic er en skønhedsklinik i hjertet af sydhavn. Vi tilbyder et utal af eksklusive behandlinger indenfor ansigt, tandblegning, hår- og tattoo fjernelse og meget mere. Din beauty clinic – hvor din tilfredshed og resultat er vores succes.
KUNDEUDTALELSER

Hvad siger vores kunder om Jojos?

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trykke hænder. Med over 10+ års erfaring, kan vi være stolte af at præsentere nogle af vores kundeanmeldelser.

Fremragende

Baseret pa 18 anmeldelser

Our services

Ved du allerede, hvad du søger efter? Eller ønsker du at se mere?