CAFE CASABLANCA ODENSE

Kom og få den oprigtige følelse af en marokkansk café midt i Odense

OM OS

Velkommen Til Cafe Casablanca Odense

Casablanca Lounge Cafe er en hyggelig vandpibecafe i Odense, som giver vores gæster en god stemning og fantastisk service. Kom og oplev en autentisk, marokkansk cafe, med alt det indebærer. Vi ligger placeret ved Kochsgades store rundkørsel og er ganske nem at finde. Tag dine venner med og ryg vandpibe i Odenses hyggeligste loungecafe.

Du kan nyde smagfulde vandpiber, drikkevarer og desserter i stilfulde omgivelser. Udover vandpiber byder Cafe Casablanca også på lækre snacks og forfriskninger til de sultne gæster. På vores marokkanske vandpibecafe er gæsterne i fokus, og kvalitet og højt serviceniveau har førsteprioritet.

Kom tæt på vores café

Play Video

Cafe Casablanca er en lounge- og shishacafe på Fyn, der lukker dørene op for spændende og lækre vandpiber. Vores vandpibecafe giver dig altid det helt rigtige indtryk af den marokkansk livsstil, hvor I får shisha af høj kvalitet og en personlig, tilstedeværende service. Vi vægter disse ting meget højt, når vi servicerer jer på vores cafe i Odense.

Vores vandpibecafe tilbyder et af de bedste udvalg af shisha – oplev bl.a. tobak fra Al-fakher og Nakhla, der begge er velproduceret tobak fra Mellemøsten. Hvis I ikke er til vandpiber, byder vores loungecafe i Odense også på velsmagende snacks og måltider samt iskolde drinks. En af specialiteterne i vores vandpibecafe er den marokkanske te – en speciel myntete med grøn te, mynte og sukker.

Cafeens Menuer

I vores køkken har vi fokus på, at alt bliver lavet med kærlighed. Kvalitet, hygiejne og smag er en selvfølge. Udover vandpibe kan du smage alt fra smoothies til gode cocktails og milkshakes eller spørge efter vores specielle marokkanske te.

VÆRELSE

Hold Fødselsdag Hos Casablanca Lounge Cafe

GALLERI -

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui

Hold Fødselsdag Hos Casablanca Lounge Cafe

Hvis du gerne vil holde din fødselsdag i Odense, så er vores loungecafe et rigtig godt bud. Som din lokale vandpibecafe kan du både afholde fødselsdage, fester og andre fejringer. Derudover er cafeen også et perfekt sted, hvis I er på udkig efter et hyggeligt sted til jeres date i Odense.
Kontakt os for at høre, hvad Casablanca Odense kan tilbyde dig.