PROFESSIONEL
RENGØRING

Vi løser alle service- og
rengøringsopgaver for din
virksomhed.

ERHVERVSRENGØRING

En effektiv kvalitetsrengøring er ikke bare med til at vedligeholde dit inventar og dine faciliteter. En grundig daglig rengøring af kontoret bidrager i ligeså høj grad til et bedre indeklima, hvilket resulterer i gladere og effektive medarbejdere. Dertil tilbyder svanemærket rengøring.

EJENDOMSSERVICE

Vi ønsker at være behjælpelig med at effektivisere dine arbejdsprocesser. Med de kompetencer vi indehaver, kan vi omfavne alle byggepladsservices. Det er essentielt, at en byggeplads fremstår præsentabel, således at det er nemmere for håndværkere at udføre et godt stykke arbejde i et ideelt arbejdsmiljø.

VINDUESPOLERING

Har du brug for en hurtig og effektiv vinduespolering, facaderens eller blot en polering af en facade? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi varetager alle opgaver og står klar med åbne arme til at tage imod jeres ønsker.

Med særlig omtanke for miljøet tilbyder vi endvidere svanemærket erhvervsrengøring

Vores værdier

Kvalitet, service og troværdighed er de grundlæggende værdier hos ServiTeam. Disse værdier ligger til grund for hele virksomhedens eksistensberettigelse, hvorfor vi dagligt sikrer os at vores medarbejdere agerer i overensstemmelse med dette.

Vi arbejder for glade kunder og vil gå langt for vores kunders tilfredshed! 

Vores Histore

ServiTeam repræsenterer et engageret team med mange års erfaring inden for rengøringsydelser. Vi udbyder services i hele landet, og er stolte af den glæde og tilfredshed, vi oplever blandt vores kunder.
Med udgangspunkt i en grundig og personlig dialog med dig som kunde, skræddersyer vi den perfekte løsning, som matcher lige netop dit behov.
Vi har en helt unik tilgang til vores kunder, hvilket understøttes af den glæde vi ser blandt vores kunder efter levering af ydelsen.

Tillidsfuld og erfaren

Hos Serviteam bestræber vi os på at opretholde en god relation til vores kunder. Vi rekrutterer vores medarbejdere med omhu, således at de kan handle ud fra det værdisæt, vi som virksomhed har fastsat.

Tilfredshedsgaranti

Tilfredshed blandt vores kunder er helt centralt for os, for at opretholde en god motivation internt i virksomheden. Vi brænder for at skabe længerevarende samarbejde, og vi er bevidste om, at tilfredshed er afgørende for, om dette ønske kan efterleves.
Vi stopper ikke før at du er tilfreds, og med vores tilfredshedsgaranti garanterer vi at du som kunde får, hvad du ønsker. Er du alligevel stødt på en mangel? Så sørger vi for at rette op på dette.

Se vores video

Få et indblik i hvilke services ServiTeam kan tilbyde dig. VI har altid et glad, fokuseret og serviceminded personale.

Anmeldelser

 • Rasmus Drachmann
  Det perfekte rengørings firma i en presset byggeperiode. Hurtig og yderst effektiv samarbejdes partner i et byggeri beskriver bedst den service som der medfølger når ServiTeam entreres til et byggeri. Der er ikke opgaver der er for store eller små, til ikke at kontakte Omran som altid er behjælpelig med at få tingen til at fremstå pænt til en aflevering. Benytter ServiTeam på byggerier i hele landet uden besvær, en aftal er en aftale.
  Rasmus Drachmann
  Tom Jakobsen A/S
 • Jeg har haft brugt ServiTeam, siden starten på deres rejse. Firmaet har serviceret flere af de byggepladser jeg har projekteret, hvor de har fulgt os fra start til slut, herunder skurby, byggepladsdrift og slutrengøring ved aflevering til bygherre. Arbejdet har altid været udført til punkt og prikke samt levet op til bygherres forventninger. Jeg vil til hver en tid anbefale firmaet, grundet deres store faglighed, disciplin og arbejdsmoral.
  Casa A/S
 • Kenneth Møller
  Serviteam er et relativt nystartet firma, som på kort tid har formået at etablere en større berøringsflade af flere professionelle byggefirmaer, herunder det firma jeg er ansat i. Dette skyldes den meget engagerede og servicemindede tilgang Omran og hans medarbejdere har til opgaverne. Jeg kan, på det varmeste, anbefale hans firma til andre.
  Kenneth Møller
  Cj Anlæg Bolig og Erhverv
 • Mark Lambæk Andersen
  Vi har på tidligere projekt brugt ServiTeam til løbende oprydning/rengøring af byggeplads, samt hoved- og slutrengøring af hele projektet, hvilket hver gang blev gjort til fuld tilfredshed. Omran og teamet er servicemindet, løsningsorienteret, kvalitetsbevidst, ærekær og kan meget hurtig være behjælpelig med hvad end man skulle have af udfordringer, om end det er service-, byggeplads-, eller rengøringsopgaver. Jeg vil til en hver tid anbefale Omran og hele hans ServiTeam! 😊
  Mark Lambæk Andersen
  Kpc Herning A/S
 • Tue Bo Nielsen
  Vi har haft et rigtigt positivt samarbejdet med Serviteam omkring grov og slutrengøring af 89 boliger i Vejle. Serviteam er gode til at planlægge deres arbejde og kommer altid som aftalt. De har en positiv og arbejdsom tilgang til deres arbejde og er samtidig meget service minded. Det er alt sammen værdier som betyder vi har sat pris på i vores samarbejde.
  Tue Bo Nielsen
  Jørgen Lund Frederiksen
 • Fahad
  Fik Serviteam anbefalet af en ven som har brugt dem ifm. sin lejlighed, så prøvede også lykken med min egen lejlighed. Efter at de har været på besøg må man da godt nok sige at det hele bare spiller.
  Fahad
  Dvision
Forside
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more