Har du et spørsmål til oss?

Nøl ikke med å sende oss en e-post, så vil vi svare så raskt vi kan.

Finn svar på vanlige spørsmål her

Finn svarene her på de oftest stilte spørsmålene.

Alle brev sendes innenfor 24 timer fra vårt lager. Alle leveringer sendes som brev med posten, her er  leveringstiden 2-6 dager. I Desember kan det være lengre leveringstid og vi ser at det kan ta opp til 5-9 dager før brevene blir levert.

Du kan ikke angre bestillingen din hvis brevet allerede er sendt.

Ja, trykk på skriv eget brev og legg inn din helt egen personlige historie

Det er fordi vi hos Magiske Fortellinger bruker utrolig mye tid på å utforme og skrive hver enkelt historie, at det er viktig for oss at bare de som kjøper en fortelling får den fulle historien

Ja, det kan du, men alle historiene er skrevet for ett barn, så når du leser brevet høyt er det en god idé å endre litt på det som står, for eksempel ikke si “du”, men “dere”. Alternativt kan du skrive din egen historie.

Vi anbefaler at du bestiller brevet så tidlig som mulig, slik at det lander i postkassen i god tid, og så kan du selv la det ligge til den dagen barnet skal ha det, eller ta det med inn og gjemme det et sikkert sted. På den måten er du sikker på å ha brevet i tide.

Ja, hvert år lager vi nye historier, slik at det alltid vil være en ny opplevelse for barna å motta et brev.

Da bør du skrive til oss så raskt som mulig etter at leveransen skulle ha funnet sted, slik at vi fortsatt kan klare å finne en løsning! Send oss en e-post til: Kontant@brevfranissen.no