Autentisk brev fra påskeharen til årets eggjakt

Brevet fra påskeharen er perfekt for å starte en god eggjakt. I brevet gir påskeharen små og morsomme hint om hvor eggene kan være gjemt. Det er en morsom og autentisk måte for barn å starte en god påskejakt på.

Vår fortelling

Stig inn i en verden hvor fantasi blir virkelighet og stuer blir stjernefylte enger! Hos Magiske Fortellinger spinner vi gulltråder av drømmer og lar barnas fantasi slå kollbøtte med autentiske brev spekket med eventyr og tryllestøv fra Julenissen, Rampenissen, Tannfeen, og selvfølgelig, Påskeharen. Forestill deg gnisten i barnas øyne når de får et personlig brev rett fra eventyrland!

Alle brev kommer med en billett til fantasiens rike, og du kan velge selv om denne billetten skal leveres til barnets eget magiske postkasse, eller om du vil ha det som et e-post kunststykke som du kan trylle til virkelighet med noen sveip av skrivertryllestaven din. Gjør klar for spenning, mysterier og pur glede – det er bare et brev unna! 

Se våre fortellinger fra påskeharen her

Hopp og sprett! Påskeharen har ankommet for å drysse magi og skøyerstreker overalt. Med et listig triks gjemmes fargerike egg for å henrykke de små. Ta en sniktitt på våre fortryllende fortellinger, og vekk ærefrykt hos barn fra 1 til 9 år. En magisk påske venter! 

Om Magiske Fortellinger

Velkommen til en verden av magi og eventyr – hvor fantasien kommer til live, og enhver høytid blir en mulighet til å skape uforglemmelige minner for barna i ditt liv.

Vi skaper magien

Vi dedikerer alle våre brev til å skape glede og magi gjennom små, morsomme og autentiske brev som året rundt kan skape glede hos barn.

Motta brevet

Du velger om brevet skal sendes til barnets postkasse eller om du ønsker å motta brevet på e-post som du selv kan skrive ut.

Personlige brev

Alle våre brev tilpasses individuelt med barnets navn og adresse. I tillegg legger vi ved et magisk merke eller et unikt stempel fra enten Julenissen, tannfeen eller påskeharen for å sikre at hvert brev oppleves som genuint og ekte.

Nye fortellinger hvert år

Vi lager nye fortellinger år etter år, slik at ditt barn kan glede seg til en ny fortelling ved hver eneste høytid. Vi er stolte av å sende mer enn 1000 brev i året til forventningsfulle barn.

Se hva tidligere kunder mener om oss

Magisk brev fra Tannfeen

Har barnet ditt nettopp mistet en tann og venter spent på at Tannfeen skal komme forbi? Gjør opplevelsen enda mer magisk med et personlig brev fra selveste Tannfeen! I brevet uttrykker Tannfeen glede over den flotte tannen, og forteller om hvor hun flyr hen med tannen, samt viktigheten av å ta godt vare på tennene sine.

Sammen med brevet som du kan legge under barnets hodepute, følger det også med et klistremerke, som barnet kan ta vare på og minnes om tannen som er tapt.

 

Har du spørsmål?

Finn svarene her på de oftest stilte spørsmålene.

Alle brev sendes innenfor 24 timer fra vårt lager. Alle leveringer sendes som brev med posten, her er  leveringstiden 2-6 dager. I Desember kan det være lengre leveringstid og vi ser at det kan ta opp til 5-9 dager før brevene blir levert.

Du kan ikke angre bestillingen din hvis brevet allerede er sendt.

Ja, trykk på skriv eget brev og legg inn din helt egen personlige historie

Det er fordi vi hos Magiske Fortellinger bruker utrolig mye tid på å utforme og skrive hver enkelt historie, at det er viktig for oss at bare de som kjøper en fortelling får den fulle historien.

Ja, det kan du, men alle historiene er skrevet for ett barn, så når du leser brevet høyt er det en god idé å endre litt på det som står, for eksempel ikke si “du”, men “dere”. Alternativt kan du skrive din egen historie.

Vi anbefaler at du bestiller brevet så tidlig som mulig, slik at det lander i postkassen i god tid, og så kan du selv la det ligge til den dagen barnet skal ha det, eller ta det med inn og gjemme det et sikkert sted. På den måten er du sikker på å ha brevet i tide.

Ja, hvert år lager vi nye historier, slik at det alltid vil være en ny opplevelse for barna å motta et brev.

Da bør du skrive til oss så raskt som mulig etter at leveransen skulle ha funnet sted, slik at vi fortsatt kan klare å finne en løsning! Send oss en e-post til: Kontant@brevfranissen.no