+45 42 22 27 35

Vi er det foretrukne valg for ambitiøse virksomheder, der søger den førende digitale vækstpartner

Vores team har en resultatorienteret tilgang, der sikrer brancheførende resultater ved at fokusere på højt performende content og kunderejser med et mål om at skabe en profitabel bundlinje for vores danske og internationale samarbejdspartnere

200+

Virksomheder vækstet

For ambitiøse virksomheder, der ønsker at maksimere afkastet af deres annoncekroner

Vi repræsenterer et dedikeret team, hvis mål er at skabe målbare resultater på bundlinjen for vores kunder. Vi stræber målrettet efter at blive de førende vækstpartnere i Danmark inden for paid social, content management og hjemmeside optimering.


Vi måler udelukkende vores resultater i form af målbare resultater og tager udelukkende udgangspunkt i nøgle KPI’er, der fokuserer på at øge bundlinjen i din virksomhed.

Beløb brugt på annoncer

Vores mål er at arbejde intenst på at dominere de danske og internationale markeder

5.7 mio. DKK

Brugt på annoncer

Brugt til annoncering på tværs af vores ambitiøse samarbejdspartnere i Danmark og udlandet inden for en lang række af B2B, B2C og e-handelsvirksomheder.

8+

Markeder vi annoncerer

Hos Hero Media administrerer vi over 350.000 kr. om måneden i annoncekroner for vores samarbejdspartnere i både Danmark og udlandet.

0 måneders binding

Et samarbejde uden lænker

Vores arbejde strækker sig over annoncering i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyrkiet, Tyskland, Holland og USA.

Mere end bare tilfredse kunder

Vores team er bygget på tre grundlæggende værdier

Data før antagelser

Vi baserer vores beslutninger udelukkende på indsamlet data. Dette sikrer en robust tilgang til at opnå ekspontiel vækst, i modsætning til antagelser, som i virkeligheden svarer til at gamble.

Profit is oyxgen

Vores første prioteret er at identifcierer hvordan vi kan skabe en profitabel afkast, af de investerede annoncekroner. Vi analyserer og tilpasser vores strategier efter de mest lønsomme muligheder, hvilket sikrer vores samarbejdspartnere en langsigtet vækst og ikke blot i nogle måneder

Rejsen fra en annonce til et køb

Vi arbejder målrettet på at styrke kunderejsen for vores samarbejdspartnere ved at analysere og forbedre centrale interaktion punkter. Dette inkluderer skræddersyede strategier, der optimerer den samlede kundeoplevelse og styrker kundetilfredsheden og loyalitet.

 

Content fra øverste hylde der konverterer

En af de mange grunde til, at vores samarbejdspartnere opnår succes med deres digitale eksekvering, skyldes vores ekspertise inden for producering af højt konverterede content, som er altafgørende for at skabe ekstraordinære resultater gennem paid social.


Vi varetager alt i form af content eksekvering, og udarbejder manuskripter og storyboards med fokus på salgspsykologi og brug af højaktuel viden indenfor content-creation. Dette er alt i form af attention-triggeres, b-roll, redigering, color-grading og konkrete call to actions m.m. Derfor har vi headhuntet de bedste videografere både i Danmark og i udlandet, for at sikre at vores samarbejdspartnere står bedre stillet end deres konkurrenter med content fra øverste hylde.x

CTR
+ 12 %
POAS
+ 0 %
CVR
+ 0 %
CTR
0 +
ROAS
0 +
Interaktion
0 +

Vi konverterer dine annoncer til kunder.

Vi repræsenterer et dedikeret team, hvis mål er at skabe målbare resultater på bundlinjen for vores kunder. Vi stræber målrettet efter at blive de førende vækstpartnere i Danmark inden for paid social, content management og hjemmeside optimering.


Vi måler udelukkende vores resultater i form af målbare resultater og tager udelukkende udgangspunkt i nøgle KPI’er, der fokuserer på at øge bundlinjen i din virksomhed.

Vores tilgang til at skabe ekstraordinære resultater for e-commerce og lokale virksomheder

Det har aldrig været vigtigere end nogensinde før, at have en råd tråd gennem hele sin marketing-mix. Det handler ikke længere om at isolerer sig til en bestemt kanal, men give besøgende en glidende kunderejse.

 

Vi kigger på din virksomhed fra et helikopter perspektiv, så vi sikrer at jeres brand er på de SoMe-kanaler som jeres kunder beundre jeres brand på.

 

Selvom du udarbejder de bedste annoncer, ville de ikke kunne gøre op for en dårlig landing page. Derfor er det altafgørende, at der er sammenspil mellem sine annoncer og undersider. Det er noget som de fleste virksomheder glemmer, og derfor kan det være underordnet at investerer i de bedste annoncer, hvis landing pagen ikke konverterer.

Paid Advertising

Email Marketing Automation

A/b Testing

Conversion Tate Optimization

Content Creation

En ekstern marketing afdeling, der føles som et inhouse team.

Vores mål er at blive Danmarks bedste performance bureau, hvor kunden altid er førsteprioriteret.

De fleste virksomhedsejere, der har samarbejdet med et andet eksternt bureau, har ofte haft den samme oplevelse, før de valgte at skifte til os.

I opstartsfasen er der ingen afstemning af forventninger angående mål og hvilke KPI’er der skal fokuseres på. Man bliver tildelt en tilfældig konsulent, som ikke har hånden på opgaven, og man kan ikke forvente svar efter kl. 8-16 eller i weekenderne.

 

Derfor ønsker vi at revolutionere den måde, bureauer samarbejder med virksomheder. Helt konkret ønsker vi at være jeres eksterne marketingafdeling og højre hånd inden for marketing og rådgivning. 

 

Vores tilgang til et samarbejde består i den værdi, vi tilfører vores samarbejdspartnere gennem paid social. 

 

Derfor sender vi ikke en faktura, hvis vi ikke tjener vores kunder penge.

 

Vi ved, hvad det kræver at skabe et langsigtet samarbejde med vores kunder, derfor kan du forvente et personligt samarbejde med et team, der ønsker at være en del af at løfte jeres virksomhed til nye højder og gøre jeres investering i os til den bedste og sidste.

Ansøg om en gratis performance gennemgang

Vi laver en komplet gennemgang af jeres nuværende digitale eksekvering, og viser dig med konkrete og relevante tiltag, hvor du skal foretage ændringer for at få en profitabel bundlinje.

Performance analysen inkluderer en gennemgang af dine annoncekonti, hjemmeside/webshop, landingsider, strategier, kunderejser, content management og tekstforfatning.

Start dialogen med os i dag, ved at bestille en gratis performance analyse