Bedriconsulting

0 "Man Power Hours"

Samlet antal rekrutterede timer

0 Vellykkede Ansættelser

Samlet antal ansættelser

Opdateret 27-08-2023

Vi er den ultimative rekrutteringspartner for ambitiøse salgsorganisationer

Vi garanterer, at vi rekrutterer det præcise antal salgskonsulenter, du har brug for til dit salgsteam, inden for 90 dage. Slip for at bruge en formue på 400+ ukvalificerede og inkompetente jobansøgere. Vi sikrer kvalitet i din rekruttering.

Rekrutteringsindsatsen for samtlige af nedenstående virksomheder har været under en 10 måneders in-house ansættelsesproces. Samarbejdet har været rettet mod 6 af selskaberne: Salescorp, ABCforsikring, Velkommen, Nettopower, Powerfuel & Fremad Amager.

Med en "proven track record" af følgende KPI’er inden for salgsrekruttering

Generering af

Kvalificerede kandidater
0 +

Afholdelse af

Screeningssamtaler
0 +

Gennemførelse af

Jobsamtaler
0 +

Foretagelse af

Vellykkede ansættelser
0 +

Ansættelse af

Fuldtidsmedarbejdere
0 +

Ansættelse af

Deltids-/ Flextidsmedarbejdere
0 +

Ansættelse af

“Manpower Hours”
0 +

Fuldtidsmedarbejdere er estimerede ved ansættelse over 160+ timer pr. mdr.

Rekruttering er ressourcetungt

Rekruttering er en kvælende byrde for enhver salgsorganisation. Den tid og de ressourcer, I i øjeblikket bruger internt på rekruttering, sikrer næsten med garanti, at I ikke maksimerer jeres fulde salgspotentiale. Hvis I fortsætter med at håndtere hele rekrutteringsprocessen internt, løber I risikoen for at bremse jeres drift og ikke opnå jeres forventede KPI'er.

Slut med jobportaler og kortsigtet rekruttering

“Dine drømmesælgere finder du ikke på jobportaler. Det er slut med kortsigtet rekruttering, hvor du lader dig være afhængig af en platform fyldt med tusindvis af andre brancher og stillinger.

Enten har du brugt jobportaler, hvor ansøgerfeltet var fyldt til bristepunktet, og kun en minimal andel af ansøgningerne faktisk var værd at overveje. Eller også har du smidt penge i en kendt rekrutteringsplatform, der ikke specialiserede sig inden for rekruttering til salgsorganisationer. Uanset hvilken af disse løsninger du har brugt, har det sandsynligvis resulteret i en strøm af standardiserede ansøgninger fra jobsøgende, der kopierede og udfyldte den samme ansøgning til dig og adskillige andre brancher.

Rekruttering er en tillidserklæring

Vi forstår, at du søger mere end blot en fyldt ansøgerliste. Du ønsker et kontinuerligt strøm af kompetente salgskonsulenter, som ikke blot opfylder kravene på CV'et, men også leverer mærkbar værdi og løfter jeres KPI'er direkte. Rekrutteringsprocessen går ud over blot at placere annoncer og udføre interviews. Det er en tillidserklæring, hvor et eksternt rekrutteringsbureau har ansvaret for at repræsentere din virksomhed. Vores mål hos Bedri Consulting er at levere en professionel proces, der følger de aftalte rammer mellem os og din virksomhed. Det handler altså i høj grad om at leve os ind i din virksomhedsånd. Du vil som salgsdirektør føle dig guidet igennem hvert trin i processen.

Komplet Rekrutteringsproces

Vi starter med at forstå organisationens DNA og derefter jeres profilkrav. Herefter udfører vi en rekrutteringsstrategi, producerer en række employer branding videoer, optimerer din jobside til perfektion, opsætter en automatiseret pipeline, så du nemt kan navigere rundt i ansøgerfeltet. Dernæst offentliggør vi en kampagne med en række jobannoncer, så du allerede i løbet af uge 4 kan forvente et kvalificeret ansøgerfelt. Som tilkøb, tilbyder vi også afslutningsvis screening, så du kun skal fokusere på at afholde jobsamtalerne.

1

Behovsafdækning & Profilbeskrivelse

Under et fysisk onboardingmøde afstemmer vi først og fremmst profilkravene for jeres ideelle kandidat. Vi stiller spørgsmål omkring baggrunden for jeres behov, da det er afgørende for at sikre, at vi opnår en dybdegående forståelse af jeres organisation, som er med til at danne et solidt fundament for rekrutteringsstrategien.

2

Analyze & Collect

Oplysninger om jeres virksomhed vil blive indsamlet, analyseret og anvendt til en dybdegående forståelse af jeres kultur, værdier, profilbeskrivelse samt rekrutteringsmålsætninger. Denne omfattende opsummering danner grundlaget for vores strategi, der er skræddersyet til præcist at matche jeres unikke behov og forventninger.

3

Contentproduktion | Employer Branding

Employer Branding er afgørende for at tiltrække de bedste profiler til din virksomhed. Vi dækker alle omkostninger for vores eksterne samarbejdspartner, som vil tage inkludere følgende:

 • 6 videoer x 2 formater
 • Leveringstid: 3-4 dage
 • Udarbejdelse af storyboard og manuskript
 • 1 fysisk optagelsesdag
 • Redigering af projektet
 • Brugeradgang til projektprocessen
 • Tilknyttet Project Manager

4

jobside optimering

Vi sikrer, at den trafik, der besøger din jobside, faktisk omdannes til kvalificerede ansøgere. Vi bringer en “Conversion Rate Optimization” ekspert ind i projektet for at forbedre konverteringen på din jobside ved at optimere den. Dette omfatter bl.a.:

 • Employer Branding
 • Brugervenlighedsoptimering.
 • Webtekst- og Indholdsoptimering.
 • Integration af ansøgningsformular.

 

Med disse optimeringer øger vi ikke kun antallet af besøgende på din jobside, men også sandsynligheden for, at de besøgende vælger at udfylde ansøgningsformularen for den specifikke stilling.

5

Personlig ansøger pipeline

Vi bringer en “Marketing Automation” specialist ind i projektet for at automatisere hele rekrutteringsprocessen for dig. Hver ansøger indgår automatisk i dit personlige pipeline system, hvor du nemt kan administrere alle kandidater. Her opbevarer vi alt relevant data om kandidaterne. Vores CRM-system giver dig et komplet overblik over alle trinene for rekrutteringsprocessen.

For at holde ansøgerne opdateret og engagerede sender vi løbende notifikationer om, hvor langt de er i rekrutteringsprocessen. Vores mål er at gøre hele processen så gnidningsfri og kommunikativ som muligt, både for dig og for dine potentielle medarbejdere.

6

Offentliggørelse af jobannoncer: Employer Branding

Når du indgår et samarbejde med Bedri Consulting, så bliver dit job markedsført i en række online kanaler for at sikre optimal eksponering af din jobannonce. Høj eksponering og målrettet annoncering skaber de bedste forudsætninger for et kvalificeret ansøgerfelt.

Vores ekspertteam administrerer hele processen og vi dækker det nødvendige annoncebudget:

 • Planlægning og oprettelse af kampagner med fokus på Employer Branding.
 • Betalt annoncering på relevante medieplatforme som Facebook, Instagram, TikTok og LinkedIn.
 • Kontinuerlig indsamling og analyse af data for at optimere kampagnerne.

7

Screening af ansøgere (tilkøb)

I tilfælde af tilkøb, tager vi ansvaret for kandidatscreening, så du ikke behøver at bruge tid på at udvælge bestemte kandidater, gennemgå deres ansøgninger og screene dem. Dette inkluderer:

 • Håndtering af afvisning af kandidater, der ikke opfylder de grundlæggende krav.
 • Gennem screening sikrer vi, at kun de mest kvalificerede og relevante kandidater når frem til jobsamtalerne.

Og så tager I over herfra;)

Efter vores omfattende rekrutteringsproces overdrages ansvaret nu til jer som virksomhed. Vores arbejdsflow strækker sig indtil, at I har opnået et kvalificeret ansøgerfelt eller står over for en uge fyldt med kvalificerede jobsamtaler – alt afhængig af jeres behov.

Fra dette tidspunkt er I i førersædet og skal trække på jeres interne ressourcer. Vi har skabt det nødvendige fundament, og nu er det op til jer at træffe de endelige beslutninger og vælge de ideelle salgskonsulenter, der bedst matcher jeres salgsafdeling.

Selvfølgelig fortsætter vi med at levere resultater på baggrund af denne proces indtil afslutningen af vores samarbejdsperiode.

your heading goes here

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 3 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 6 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 9 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 12 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 3 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 6 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 9 months

Traffic

Increase

125%

app installs

Increase

307%

pris.pr app intsall

fall

50%

Period: 12 months

Work Process Flow

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Casestudy af Inhouse Performance i Salescorp

Salescorp er en del af en større salgskoncern bestående af hele 7 selskaber. De opnåede resultater inden for Rekruttering & Marketing har været under en inhouse ansættelsestid på 10 måneder. Rekrutteringsindsatsen har været rettet mod 6 af selskaberne: Salescorp, ABCforsikring, Velkommen, Nettopower, Powerfuel & Fremad Amager. 

100% Tilfredshedsgaranti

Vi Sikrer Kvalitet I Din Rekruttering

Vi garanterer, at vi rekrutterer det præcise antal salgskonsulenter, du har brug for til dit salgsteam, inden for 90 dage. Slip for at bruge en formue på 400+ ukvalificerede og inkompetente ansøgere. Vi sikrer kvalitet i din rekruttering.

Referenceudtalelser

Kelvin Brown

Ejer af Mr. Brown Consulting

Oversat fra Engelsk: Jeg har glæden af at give denne anbefaling til Yousef. Han er en sand professionel, når det...

Mikkel Lundqvist

Talent Developer at Salescorp. Ex ABCforsikring Mellemleder

Yousef har været ansat i vores HR-afdeling med ansvaret for rekrutteringsafdelingen. Yousef har screenet, taget telefoniske samtale og sidst men...

Andrew Osborne

Ejer af Levvio. SaaS Development

Oversat fra Engelsk: Yousefs arbejde for mig og mit team går langt ud over, hvad jeg kan beskrive med ord,...

Søren Vingeborg Kristensen

Manager at Deloitte

Når du møder Yousef, vil du straks bemærke denne egenskab; han er altid ivrig og beslutsom for at præstere på...

Carsten Boldt

VP Business Development, Marketing & PR at Nettopower & Velkommen. Ex JUST EAT CEO

Yousef El-Bedri har i perioden oktober 2022 til august 2023 været ansat hos vores søsterselskab Salescorp.dk som HR Consultant, med...

Thomas Bregnemose

Customer Service & Communications Intern hos 3byggetilbud.dk A/S

At kende Yousef El-Bedri både personligt og professionelt har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale ham som en...

Et brev fra vores stifter

Fra: Yousef El-Bedri, Ejer

Re: Hvorfor skal du vælge os?

Godt spørgsmål. I en branche fyldt med store løfter og skuffende resultater er en vis skepsis naturlig. Bureau branchen er nemlig fyldt med folk, der lover guld og grønne skove, og “garanterer” topkandidater, men sjældent kan holde deres løfte, og leve op til deres garantier. Jeg forstår, at du sikkert har modtaget mange henvendelser fra rekrutteringsbureauer, headhunters og såkaldte “eksperter”, der lover dig mirakler.

Min mission er simpel. Jeg ønsker at etablere det førende rekrutteringsbureau inden for salgsorganisationer, hvor du som kunde altid er i centrum.

Vores mål er at påtage os 90% af rekrutteringsprocessen som din eksterne rekrutteringspartner, så det næsten føles som et in-house team.

Vi vil gerne ændre den typiske opfattelse af et eksternt samarbejde. Derfor har vi brugt utallige timer på at perfektionere hvert enkelt trin på den måde vi samarbejder, kommunikerer, eksekverer og rådgiver virksomheder på for at skabe en ultimative ydelse, som du ikke finder andre steder.

Du skal ikke vælge os hvis du blot ønsker middelmådige resultater eller en leverandør til blot at oprette jobannoncer på autopilot. Vælg os, hvis du ønsker at samarbejde med specialister, der har ekspertise inden for netop dit område og er dedikerede til din succes.

Skriv dig op til en samtale med mig, og hør nærmere. Jeg lover du ikke kommer til at fortryde det.

Med venlig hilsen

Følg Yousef

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Nedenfor kan du nemt booke et uforpligtende onlinemøde på det tidspunkt og dato, der passer dig bedst.

Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål og få mere indsigt i din virksomhed.

Kontakt os

Vi er altid klar på en dialog. Hvad end du er salgsdirektør eller rekrutteringsansvarlig så udfyld formularen og vi vil tage kontakt til dig.

  Heading goes here!

  Sub Heading goes here!

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Vi starter med at forstå organisationens DNA og derefter jeres profilkrav. Herefter udfører vi en rekrutteringsstrategi, producerer en række employer branding videoer, optimerer din jobside til perfektion, opsætter en automatiseret pipeline, så du nemt kan navigere rundt i ansøgerfeltet. Dernæst offentliggør vi en kampagne med en række jobannoncer, så du allerede i løbet af uge 4 kan forvente et kvalificeret ansøgerfelt. Som tilkøb, tilbyder vi også afslutningsvis screening, så du kun skal fokusere på at afholde jobsamtalerne.

  Vi specialiserer os primært i rekruttering til salgsafdelinger, med en bred vifte af profiler såsom forsikringsrådgivere, mødebookere, telesælgere, netværksælgere og Key Account Managers. Udover dette har vi også opnået erfaring med at rekruttere kundeservice- og kvalitetskonsulenter til salgsvirksomheder.

  Vores mest afgørende differentieringsfaktor er vores dybdegående tilgang. Vi går langt ud over blot at pumpe standardiserede jobansøgninger ud via jobplatforme. Vi fusionerer vores omfattende ekspertise inden for markedsføring med vores baggrund som in-house HR-konsulent. Denne ekstraordinære fusion af kompetencer giver os unikke evner til at levere ekstraordinær rekruttering til salgsorganisationer.

  Vi vil meget gerne indlede en samtale med jer for at afdække jeres specifikke behov og diskutere, hvordan vi bedst kan levere de ønskede resultater. På den måde kan vi tilpasse vores priser til jeres præcise krav. Kontakt os, så starter vi dialogen og finder den bedste løsning til jer.

  I kan forvente et kvalificerede ansøgerfelt inden for 4-6 uger af det indledende samarbejde.

  Du kan nemt kontakte os via vores kontaktformular på hjemmesiden, sende en e-mail til bedriconsulting@gmail eller ringe til os på +45 53276010. Vi ser frem til at høre fra dig og diskutere dine rekrutteringsbehov.